Η Omma είναι μία διαφημιστική εταιρεία, την οποία αποτελούν έμπειροι αλλά και νέοι άνθρωποι του Marketing και της επικοινωνίας, που θέλουν να μοιραστούν μαζί σας νέα εμπειρίες και ένα πρωταγωνιστικό ρόλο για την επιχείρηση σας. Με νέες ιδέες και με την χρήση όλων των εργαλείων της σύγχρονης τεχνολογίας και επικοινωνίας, κάνουμε πράξη το δικό σας επιχειρηματικό όραμα. Στην Omma προσφέρουμε ολοκληρωμένες λύσεις και υπηρεσίες Marketing - Digital Marketing και βιώνουμε μαζί την πορεία προς την επιτυχία της επιχείρησης σας. Κοινός μας στόχος είναι η αύξηση του πελατολογίου και του τζίρου της επιχείρησης σας. Ερευνούμε την αγορά, δημιουργούμε το κατάλληλο περιβάλλον και με την χρήση των σωστών εργαλείων , κατακτούμε τους στόχους.

Τι κάνουμε στην Οmma

Η Φιλοσοφία μας

Θέλουμε να προσφέρουμε στους πελάτες μας ένα ολοκληρωμένο πακέτο υπηρεσιών, marketing, επικοινωνίας και διαφήμισης, που θα καλύπτει πλήρως τις απαιτήσεις τους, με τον καλύτερο και αποδοτικότερο τρόπο. Κατανοούμε πλήρως την κρισιμότητα των καιρών μας και έχουμε προσαρμοστεί στις πραγματικές οικονομικές δυνατότητες της αγοράς. Νιώθουμε τις επιχειρήσεις δικό μας κομμάτι και κάνουμε το καλύτερο δυνατό για τους συνεργάτες μας.

Γιατί να επιλέξεις την Οmma

Στην Εταιρεία Επικοινωνίας Omma αναλαμβάνουμε την προώθηση της Επιχείρησής σας, από ένα απλό διαφημιστικό έντυπο μέχρι την δημιουργία ισχυρού brand. Δίνουμε λύσεις σε όλα τα προβλήματα επικοινωνίας και διαφήμισης, με βάση τις οικονομικές δυνατότητες της επένδυσής σας. Υλοποιούμε το πολιτικό σας όνειρο, με σεβασμό στην προσωπικότητας σας αλλά και στους πολίτες. Ζούμε μαζί την κάθε στιγμή σας μέχρι να κερδίσουμε τους κοινούς μας στόχους. Καθοδηγούμε, συμβουλεύουμε και βοηθάμε τους συνεργάτες μας μέσα από την παροχή υπηρεσιών eMarketing, eConsulting και eAdvertising.